Om Oss
Spargruppen
|
Privatägt förmedlarbolag med inriktning på bank & försäkring

Om Spargruppen

Spargruppen är ett privatägt förmedlarbolag med inriktning på bank & försäkring. Det betyder att vi inte har egna produkter som vi säljer utan tar vara på det utbud av möjligheter som redan finns på marknaden.

I modern tid har detta utbud ökat markant och det råder stor konkurrens mellan banker och försäkringsbolag vilket gör att de val du som kund en gång i tiden gjort kanske inte är det allra bästa idag.

Vi lever också i en tillvaro där konjunkturer svänger fort och informationssamhället gör också att förändringar på marknaden kan gå fort från tid till annan.

Alla tycker inte att ekonomi är det roligaste som finns – det gör vi!

För att hantera något på bästa sätt är det sannolikt bra om man också tycker det är roligt.

Våra kunder tycker inte alltid att jämföra försäkringar eller placeringar är så roligt. Därför blir ekonomin också lidande och ämnen som t ex risker, skatter eller avgifter läggs åt sidan. Just sådana saker är något vi tittar väldigt mycket på. 

Vi vill vara din personliga rådgivare

Med handen på hjärtat – hur ofta har du kontakt ditt pensionsbolag och pratar om dina försäkringar?

Hur ofta ringer din bankkontakt och informerar om att det kan vara läge att se över dina placeringar?

Sanningen är att det i de flesta fall inte sker så ofta som det skulle behövas. Och det är precis här vi kommer in i bilden. Vi gör jobbet år dig! Vi håller alla våra kunders innehav under bevakning och är det något som behöver diskuteras så bokar rådgivaren in dig som kund på ett uppföljningsmöte för att tillsammans diskutera.

Vår bestämda uppfattning är att ekonomi är en färskvara som också ska behandlas som sådan.

Relaterat innehåll
Företagsrådgivning

För företag

För dig med egen verksamhet och/ eller med personal.

Läs mer
Försäkringar

Försäkringar

Vi reder ut vilka försäkringar som finns och förklrar deras för och nackdelar.

Läs mer

En trygg rådgivare genom alla steg

Du kan enkelt anmäla eventuellt missnöje och vi står under finansinspektionens tillsyn. Du kan se våra aktiva licenser nedan.

Insuresec

Insuresec licensierar och utövar tillsyn över försäkringsförmedlare för att du som konsument lätt ska få kompetent vägledning, göra medvetna val och göra säkra investeringar i försäkringar.

Besök

SwedSec

SwedSec Licensiering AB tillhandahåller licensiering av företag och anställda på den svenska värdepappersmarknaden. Syftet med licensieringen är att skapa och upprätthålla allmänhetens förtroende för värdepappersmarknaden.

Besök

SFM

Sfm är branschorganisationen för professionellt verksamma försäkringsförmedlare. Sfm verkar för en konkurrensutsatt marknad med fasta och lika spelregler för all förmedling, ett gott konsumentskydd genom ett förnuftigt regelverk och kunniga förmedlare som ser till sina uppdragsgivares intressen i första hand. Sfm företräder även medlemmarnas gemensamma intressen vid kontakt med myndigheter, massmedia och försäkringsbolag.

Besök

Tydliga

Tydliga är en organisation för försäkringsdistribution vilka ger dess medlemmar förutsättningar att centralt kunna upphandla försäkringslösningar som tillgodoser kundernas behov och önskemål till konkurrenskraftiga priser samt fungerar som ett stöd avseende regelefterlevnad.

Besök
Sedan 2008 hjälper vi dagligen privatpersoner och företag att ta kontroll över sin ekonomi, spara pengar och hantera sina risker

Kontakt

Alla rättigheter © Spargruppen Sverige AB

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!