Har du också 0% i sparränta?

Har du också 0% i sparränta?

Att upptäcka att ens sparkapital inte vuxit som det kunde ha gjort är aldrig kul, men du är långt ifrån ensam. Och det är därför vi på Spargruppen finns. Vi hjälper dig till ett tryggt och smart sparande, med personlig service utifrån dina sparmål.

Vi hjälper dig att se över din ekonomi och fungerar som din ditt bollplank och rådgivare i alla möjliga situationer, allt från pensionsförvaltning till förmögenhetsplacering. Som en bankrådgivare ungefär, men med skillnaden att vi arbetar med flera som vi jämför med varandra och kan därmed erbjuda dig det allra bästa.

Har du redan olika placeringar men saknar en fungerande kontakt – ring oss så hjälper vi dig!

 

Spargruppen innehar följande aktiva licenser:

insuresec

Insuresec licensierar och utövar tillsyn över försäkringsförmedlare för att du som konsument lätt ska få kompetent vägledning, göra medvetna val och göra säkra investeringar i försäkringar.

swedsec lr blå

Spargruppen är licensierad via Svensk Värdepappersservice i Stockholm AB. SwedSec Licensiering AB tillhandahåller licensiering av företag och anställda på den svenska värdepappersmarknaden. Syftet med licensieringen är att skapa och upprätthålla allmänhetens förtroende för värdepappersmarknaden.